Απαλλαγείτε άμεσα από τα περιττά κιλά των διακοπών με βελονισμό!

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν και μένουν στις σκέψεις μας ως μια γλυκιά ανάμνηση. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εκτός από τις όμορφες στιγμές, μας έμειναν και κάποια παραπάνω κιλά; Είναι γεγονός πως κατά τη διάρκεια των διακοπών είμαστε όλοι πιο χαλαροί, έτσι λίγο τα σνακ στην παραλία, λίγο το βραδινό ποτό, γυρίσαμε πίσω με μερικά επιπλέον κιλά. Αν έχετε προσπαθήσει ανεπιτυχώς  και άλλες φορές να απαλλαγείτε από αυτά με εξαντλητικές δίαιτες που δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μην απογοητεύεστε. Μπορείτε να χάσετε το περιττό βάρος εύκολα και κυρίως ανώδυνα μέσω του βελονισμού.

Τι είναι ο βελονισμός;

Ο βελονισμός είναι μία από τις αρχαιότερες θεραπευτικές τεχνικές με καταγωγή από τη μακρινή Κίνα. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες έχουν τη βάση τους στην τοποθέτηση εξαιρετικά λεπτών βελονών σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Τα σημεία αυτά δεν επιλέγονται καθόλου τυχαία αλλά πάντα σύμφωνα με τις αρχές της κινεζικής παραδοσιακής ιατρικής. Από αυτά τα σημεία ξεκινούν νεύρα που διατρέχουν όλο το σώμα. Τοποθετώντας λοιπόν σε αυτά τις ειδικές βελόνες, πυροδοτούμε την έκκριση θεραπευτικών ουσιών από τον ίδιο τον οργανισμό, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να συμβάλλουν στην διόρθωση τόσο των ψυχολογικών όσο και των ιατρικών προβλημάτων.

Ο βελονισμός στην πράξη :

Ο εξειδικευμένος ιατρός βελονιστής επιλέγει ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου, σε ποια σημεία του σώματος θα γίνει η θεραπεία. Συνήθως οι βελόνες τοποθετούνται στα αυτιά γιατί θεωρούνται ως μικρογραφία του σώματος, στο στομάχι γιατί ρυθμίζει την όρεξη, κτλ.

Ο βελονισμός είναι μία ασφαλής μέθοδος που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με ελάχιστες συνεδρίες, οι οποίες δεν ξεπερνούν σε διάρκεια τα  30 λεπτά, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να αισθανθείτε όμορφα με το σώμα σας ξανά.